vrijdag 27 juni 2014
Hallo, ik ben Martha. Ik ben creatief en dit altijd al erg creatief geweest. Wat ik het leukst vind om te doen is stempelen, tekenen/schilderen en scrapbooken.Met dit blog wil ik laten zien wat ik maak, en ik hoop dat ik jou als lezer kan inspireren op dezelfde manier als ik dat wordt door anderen.
En al heel jong zat ik onder begeleiding van mijn moeder achter de naaimachine. Ik maak vooral kleding voor mijzelf, mijn man en kraamcadeautjes. Als tiener ontdekte ik dat het leuk was om zelf kleding te maken, een uitgebreide stoffenmarkt in de buurt is erg inspirerend. Een cursus modelleren tijdens de Biennale van Arnhem was een mooie uitbreiding van de kennis die ik tot dat moment had.


Met stempelen ben ik besmet geraakt nadat ik in Seattle (VS) in een winkel kwam, waar ik werd overweldigd door de hoeveelheid stempels in een kleine winkel. Later werd dit verder
aangewakkerd door bezoek aan de Kreadoe en het Stempel  Event.


Scrapbooken begon als rouwverwerking van mijn man, in Wichita (VS) een jaar na zijn overlijden. Terug in Nederland ging ik op zoek naar materialen en een plek waar ik workshops kon volgen. Door de workshop te volgen ontwikkelde ik mijn eigen stijl.

Tekenen heb ik mijn hele leven gedaan, en doe ik nog steeds. Heerlijk in de weer met aquarelpotloden en  acrylverf 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten